Hoppa till sidans innehåll

Den stora julgransplundringen

15 DEC 2015 22:22
Klagstorps IF säljer som tidigare år julgranar hos Perssons Livs i Klagstorp
  • Skapad: 15 DEC 2015 22:22

DEN STORA JULGRANSPLUNDRINGEN
2
Söndagen den 6:e december gav sig elva tappra själar ut i skogarna kring Eksholms Naturreservat i hopp om att såga, näta, lasta och frakta hundratalet granar till Klagstorp för försäljning. Ambitionen är att omvandla riset till likvida medel och på så sätt bidra till föreningens fortlevnad. 
3
​​ 
Skövlingen flöt på bra och det producerades säljbara produkter på löpande band. Här är det Kent, Jan och Per Olof som tar en paus i arbetet. 
4
Bertil och Göran redo att ratta första turen till Klagstorp med vällastade flak. Transporten gick lysande och inte ett enda barr gick till spillo. 
5
Lossat och lagrat i byn. Magnus, Ronny och Barrtil (nytt smeknamn) konstaterar att detta gick som smort och jag är benägen att hålla med. Ronny ställer upp med areal där vi kan förvara granarna och det tackar vi för. Vi tackar även alla inblandade för all hjälp denna framgångsrika dag. Det som på förhand sågs som sista färden och utmålades som världens drama med avsågade lemmar och kilometervist travande i lerig mylla, blev istället en välkoordinerad och precis attack på den skånska faunan.
GOD JUL Klagstorp
Skribent: Eduard Muzinic
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Klagstorps IF - Fotboll
Torget
23197 Klagstorp

Kontakt:
Tel: 041026465
E-post: This is a mailto link

Se all info