Hoppa till sidans innehåll

10-års jubileum

15 OKT 2015 22:11
Lördagen den 10/10 var det fest på Rosenhagen i Anderslöv i KIF:s regi
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:07

 

10-ÅRSJUBILEUM MED PERIKLES

1
Gäster börjar anlända och i bakgrunden förbereder grillmästaren menyn till den 10:e Periklesfesten på Rosenhagen i Anderslöv. Klagstorps IF lägger varje år ner massor med jobb för att denna uppskattade tillställning skall bli av och den har utvecklats till något av en tradition. Det märktes också på biljettförsäljningen som var över på rekordtid, rena rama championsleaguedraget.
2
Borden var dukade ock klara för att ta emot de 325 middagsgästerna. Förrätten bestod av en delikat sillamacka och som huvudrätt serverades det en grillmeny med tillbehör.
3
I köket var man förberedda på kvällens anstormning. Gunilla, Jan,Conny, Magnus och Rasmus gjorde alla ett jättejobb med att tillgodose gästernas beställningar. Förutom kaffe och kaka gick det även att beställa det mesta att dricka till maten.
4
Oliver och Maria blandade drinkar i ett rasande tempo i den välbesökta baren. Förutom öl, cider, snaps och vin kunde gästerna njuta av drinkar som Mojitos och Harvey Wallbangers där kvällens populäraste drink dock blev den traditionella Lennart.
5
​Efter att ha avnjutit kvällens meny var det dags för en svängom till omåttligt populära Perikles. Bandet har en bred repetoar som tilltalar de flesta och det syntes också på det välfyllda dansgolvet. Man spelade allt från ¨Shut up and dance¨ till ¨Var ska vi sova i natt¨och det är inte många som kan stå stilla till dom tonerna. Det gick även att dansa till klassiska hårdrockslåtar och radioplågan ¨Jag kan inte andas utan dig¨, eller respiratorlåten som jag kallar den.

6
Sammanfattningsvis en mycket lyckad afton som flöt på utan några större intermezzon. Det vittnar även en mycket glad och festsugen publik om och jag vill tacka alla gäster för en mycket trevlig kväll, utan Er blir det ingen fest och jag hoppas att ni kommer nästa år också. Tänk bara på att boka i tid.
Jag vill även tacka alla ideella krafter som gör ett jättejobb denna afton och ser jag ser fram emot nästa år.
//E

 

Skribent: Eduard Muzinic
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Klagstorps IF - Fotboll
Torget
23197 Klagstorp

Kontakt:
Tel: 041026465
E-post: This is a mailto link

Se all info