Hoppa till sidans innehåll

Anderslövs BOIK - Klagstorps IF

28 SEP 2017 19:54
  • Skapad: 28 SEP 2017 19:54

KIF – ABoIK

 

Det var med högt ställda förväntningar vi begav oss till Anderslövs IP för årets andra El Plastico. Jag hade dock gravt underskattat motivationen som en avgörande faktor. Anderslöv hade mycket att spela för, en kvalplats till div. 4 fanns inom räckhåll, medan KIF säkrat en femteplats i serien. KIF fattades även en del spelare, bl a halva backlinjen.

Så det är ett löpstarkt och hårt arbetande hemmakollektiv som skördar framgångar över hela plan. 21 på uret när ett missförstånd i KIF-försvaret bäddar för Trisste Madsen. Han slinker emellan och petar enkelt in 1-0. 20 min. senare är det en olycklig rensning från KIF-försvaret som hamnar framför fötterna på Basil. Han avancerar och, via Safet, skjuter han in 2-0 och det var ställningen i paus.

Andra halvan går i samma anda och 74 min. gångna när ett hemmaavslut kanonräddas av Safet. Returen landar framför Madsen som lättar in sitt andra mål för dagen till 3-0. Minuter senare agerar Ramyar något bryskt i eget sexton och det pekas på straffpunkten. Straffen slagen i en bra höjd för målvakten och Safet gör ännu en kanonräddning.

Anderslöv har bra koll på läget och får ännu en möjlighet från straffpunkten i den 90:e min. Denna gång gör skytten inget misstag utan placerar lädret i Safets högra gavel. Således slutar bataljen 4-0.

Inte mycket att orda om utan det är bara att gratulera BoIK till segern och en nyvunnen kvalplats till div. 4. Den har man en bra chans att behålla även efter sista omgången och om det går vägen önskar vi dom lycka till i kvalet.

Så då har vi kommit fram till säsongsavslutningen i årets seriespel. Denna går av stapeln nu på söndag 1/10 på Klagstorps IP. För motståndet står Torna Hällestads IF och avsparken är satt till 13.00.

AJMO KLAGSTORP

Skribent: Eduard Muzinic
Epost: This is a mailto link
Klagstorps IF - HA Div.6 Södra
Sedelvägen 13
231 55 Trelleborg
Telefon: 041026465
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Klagstorps IF - Fotboll
Fredrik Johansson, Sedelvägen 13
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Källstopsvägen 11-0
23197 Klagstorp

Kontakt:
Tel: 041026465
E-post: This is a mailto link

Se all info